Scanner Sverige är under uppbyggnad

Om du är en radioentusiast och alltid söker efter den senaste informationen om frekvenser, nyheter och annan relaterad information, så har du kommit till rätt ställe. Välkommen till vår nya sida, som är till för alla som brinner för radio och vill hålla sig uppdaterade om vad som händer inom branschen.

Jag har skapat denna sida för att samla allt som radioentusiaster kan behöva på en och samma plats. Här kommer du inte bara att hitta en uppdaterad frekvenslista, utan också nyheter, blogginlägg och till och med ett forum där du kan diskutera allt inom radiovärlden.

radio-mast
radiomast

Frekvenslista

Så vad gör vår frekvenslista så speciell? Jo, vi har som mål att erbjuda en lista som alltid är uppdaterad och som är så omfattande som möjligt. Vi kommer att lägga till så många frekvenser som möjligt, och vi vill att du som besökare ska vara med och hjälpa till. Har du en lista eller vill tipsa om några frekvenser så kontakta mig gärna på admin@scannersverige.se

Vi vill gärna påpeka att det finns många frekvenslistor där ute, inklusive frekvenslista.se. Vi tycker att det är en bra resurs, men vi vill också betona att många av frekvenserna på denna lista är inaktuella. Vi strävar efter att erbjuda en bättre och mer uppdaterad lista här på vår sida.

Vi vill gärna höra dina åsikter och förslag om hur vi kan göra sidan ännu bättre. Om det är någon funktion eller information som du vill se här, tveka inte att höra av dig till oss. Vi vill att sidan ska bli den ultimata resursen för alla som älskar radio och allt som hör till.

Så fortsätt att besöka vår sida för att hålla dig uppdaterad om allt inom radiovärlden. Vi ser fram emot att höra dina tankar och idéer och är tacksamma för all feedback.

scannersverige.se